ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА IІ НЕДІЛЮ АДВЕНТУ

10 – 17 грудня 2017

СЬГОДНІogolosh


Щиро дякуємо всім, хто активно залучився до підготовки храмової урочистості на честь св. Миколая, а також тим, хто приготував Агапу.
Дякуємо всім, хто в четвер і в п'ятницю включився в цілодобову молитву про мир в Україні.
У нашому храмі після Служби відбудеться «Святковий ярмарок», де можна буде придбати святкові листівки та різдвяні сувеніри, котрі зробили діти з нашої парафії. Кошти від ярмарку будуть передані на дітей онкохворих.

НА ТИЖНІ
З понеділка по суботу включно роратна Служба Божа о 7:00. Заохочуємо до спільного молитовного очікування разом з Марією народження Господа. Також співаємо «Годинки про Непорочне зачаття ПДМ» щодня о 6:30, а в неділю о 8:15.


Молодих людей щиро запрошуємо на молитву Тезе в середу о 19:00 та на зустріч молоді в п’ятницю о 19:15.
Щодня перед ранішньою та вечірньою Євхаристією можна приступити до таїнства покути й поєднання, тобто до сповіді. Не відкладаймо на останній момент цю святкову зустріч з Ісусом Милосердним.

У НАСТУПНУ НЕДІЛЮ
Після кожної Служби Божої при виході з храму представники Парафіяльної ради збиратимуть пожертвування на оплату за опалення нашого храму.

ІНШЕ
Усіх, хто хоче отримати дар віри й приготуватися до прийняття таїнств, запрошуємо на катехезу для дорослих. Зустрічі відбуваються у вівторок о 19:15 або в суботу о 9:15 в нижній частині храму.
В нашій парафії триває благодійна акція метою якої є допомога бідним Києва. Тому можна приносити до храму продукти харчування та хімічні.
Незабаром вже Святий вечір та Різдво Христове. В цьому році Святий вечір (вігілія) припадає у неділю, але все ж таке заохочуємо до посту в цей день. Традиційно до нашого храму запрошуємо на Святвечір, 24 грудня, на 18:00 студентів, самотніх осіб і всіх бажаючих разом з нами пережити Вігілію. Тому після Служби Божої просимо записатися тих, хто прийде на нашу спільну Вігілію.
Запрошуємо до нашого кіоску, де можна придбати облатки, календар на 2018 рік чи інші релігійні предмети.
Якщо в наших родинах чи серед знайомих є хворі, які не можуть прийти до храму, а перед святами хотіли б приступити до святих таїнств, просимо нас повідомити, щоб священик міг прийти до них додому.

ЦИТАТА
Отець Ян Твардовський сказав: «На землі немає безвихідних ситуацій. Коли Бог зачиняє двері – то відчиняє вікно».

Розклад Святих Мес

НЕДІЛЯ

  8:45 - українською

10:00 - українською

11:00 - en espanol

11:45 - po polsku

13:15 - українською

18:00 - українською

Понеділок

18:30 - українською



Вівторок

  7:00 - українською

18:30 - українською



Середа

  7:00 - українською



Четвер

  7:00 - українською

18:30 - latina



П'ятниця

  7:00 - українською

18:30 - українською



Субота

  7:00 - українською



Голос Папи

omi.org.ua

ewtn

Radio Marya